Toch nog in de machinekamer.....
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke
22 September 2009 | Benin, Cotonou
Uiteindelijk zag ik een lamp die ik heel erg leuk vond. Omdat de inhoud van de knip niet voldoende was, moest ik toch nog afdingen, wat egenlijk liever niet doe. Maar ik was natuurlijk wel een "very special friend". Mijn eerder (in dezelfde winkel) aangeschafte etui leverde ik daarbij weer in. Aangezien de verkoopster "very smart" was, schroefde ze de gloeilamp er nog snel uit. Ik dacht even dat de hele fitting met snoer en al ook nog verwijderd zou gaan worden, maar dat viel mee.
Zondag ben ik weer naar de zelfde kerk geweest als de eerste keer. Het volume ging net als de vorige keer richting de pijngrens. Daarom denk ik niet dat ik er nog een keer heen ga. 's Middags zijn we nog even naar de vismarkt gelopen. Dat is hier bij de haven. Daar is de armoede wel heel duidelijk zichtbaar.
Sinds kort hebben we op het lab hulp gekregen van Lisa. Zij helpt ons met wat makkelijke testen, formulieren schrijven en uitslagen invoeren in de computer. Ik vind het wel leuk, want ze brengt veel gezelligheid mee.
Vanavond heb ik een rondleiding gehad in de machinekamer. nu weet ik alles over de motoren , het water en de generators. Voor een foto heb ik even net gedaan alsof ik daar aan het werk was. Eenmaal weer buiten hoorde ik een vreselijk alarm uit de machine kamers. Hmm, misschien toch op het verkeerde knopje gedrukt?
24 September 2009 - 08:02
Betty:
En is het probleem in de machinekamer opgelost? Ha ha....
Leuk om je verhalen weer te lezen. Ik krijg wel een kleine indruk hoe het daar is. Vind het super van je dat je dit doet. Tot mails.
Groetjes Betty -
04 Oktober 2009 - 19:45
Reino:
Heee, Joke,
Veel succes met je werk, geweldig wat je doet!! -
06 Oktober 2009 - 21:30
Anna:
Hallo Joke,
'k Heb weer even bij-gelezen, wat je allemaal hebt ondergaan en uitgeprobeerd. Interessant!! Je vertelt heel amusant, Joke!